Dette var en bok som traff meg. Jeg syntes den var interessant og spennende. Boka var litt forvirrende i starten, men bygde seg helt klart opp. Etter 4 leste twilightbøker, gikk jeg litt lei både vampyrer og bøker. Men jeg ga boka en sjanse, og angrer ikke. En fin fantasi bok, hvor handlingen ikke er om vampyrer eller drager. En bok om hvordan ungdommer må samarbeide, når alle over 15 år er borte. Jeg får sette i gang med å lese de andre bøkene i serien også.

Men er det noen som vet om boka er filmatisert? Mener jeg har sett det samme coveret på boka, som filmcover. Er det riktig eller har jeg bare forstått det feil?

Takk på forhånd! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Alle bøkene i serien er spennende.

Det finnes mange trailere til boka, men den er ikke filmatrisert

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl