Fornøyelig og lettlest roman! Mye fin og lun humor. Kanskje litt for enkel historie, kan det være så lett for en person å overta et lite sted? Men allikevel en roman som viser at handlekraft nytter!

Synd at Paasilinnas romaner er oversatt så sent til norsk, boka er skrevet i 1976 og kom på norsk nå i 2011.

Gammeldags kvinnesyn, og hele boka er preget av å være fra 60-årene. Hadde vært mer forståelig å lese denne i 1976 istedenfor 2011.

Jeg liker Den elskelige giftblandersken best av hans bøker, men også denne boka har mange fine humoristiske vendinger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er alltid fornøyelig å lese Paasilinnas bøker. Jeg synes imidlertid ikke at dette er en av Paasilinnas beste, mine favoritter er (så langt) Tordengudens sønn, Den elskelige giftblandersken og Prosten og hans forunderlige tjener.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var den første boka jeg leste av Paasilinna og jeg fikk sansen for han,men kan ikke lese for mange romaner av han av gangen,må lese endel andre innimellom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fornøyelig og underholdende lesning. Jeg elsker den enkle og rett-frem-stilen til Paasilinna.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.