Finnes der virkelig ingen grenser for menneskers ondskap OG galskap undres jeg når jeg leser det som her blir fortalt ? Jeg VELGER å tro at det denne boka forteller aldri vil skje igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Boka er sterk, uten tvil. Men jeg måtte gi opp underveis, for språket ble så banalt og rart at jeg ikke klarte å motivere meg til å lese videre selvom historien i seg selv var veldig bra. Jeg håper også at dette er noe som aldri kommer til å skje igjen, men dessverre har jeg ikke så stor tro på menneskene at jeg tror det ikke vil skje igjen. Og det skremmer meg litt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Miklòs Nyiszli sier selv at han er lege og ikke forfatter, så det forklarer vel språket som du reagerer på. Nå er det faktisk slik at språket i ei bok du leser veldig ofte avgjør om du leser HELE boka. Dessverre !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det håper jeg også. Jeg gråt og måtte legge boken fra meg flere ganger. Dette må ALDRI få skje igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h