Jeg ser at veldig mange priser denne høyt opp i skyene over hvor spennende den er, men jeg klarer ikke helt henge meg på det toget. Jo - den var spennende, og jo - den var bra skrevet. Men jeg satt hele tiden å irriterte meg over hvor "mye" det ble og hvor inkonsekvent hovedkarakteren var. "Oi, han er farlig - løpe fra ham! 2 sekunder etterpå sitter jeg på motorsykkelen og syns han er utrolig digg". Men den var helt klart spennende, og den ble faktisk lest - noe jeg ikke orker med bøker jeg ikke liker. Så den var helt grei, om enn ikke den beste fantasy/kjærlighets romanen jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Grunnen til at jeg elsker denne boka er helt og holdent Patch - jeg må innrømme jeg har en liten fjortis-crush der. Men jeg er helt enig i det du sier om Norah. For det første syns jeg hun burde bestemme seg angående Patch, og for det andre begynner jeg å bli litt lei av å oppleve at mange av de amerikanske ungdoms"heltinnene" er nesten helt like - egentlig veldig snille piker, men gira på å bevise at de kan klare seg selv, så da løper de rett inn i farlige situasjoner uten å tenke så mye over det først. Og så er de veldig ofte så pripne -.- Men jaja, så lenge historiene og de andre karakterene er gode nok til å holde på interessen så får det vel gå ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt enig. Følte også at handlingen ble litt rotete, og slutten kom for brått : / Men kommer nok til å lese etterfølgeren uansett =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, enig. Så lenge interessen er der spiller det jo egentlig ingen rolle. Men gleder meg til jeg finner en original vinkling på det hele - for jeg er en ordentlig sucker for fantasy romanser;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ditt ønske er min befaling - Graceling er boka for deg! Veldig original vinkling og kick-ass heltinne :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, da er den bestilt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enjoy!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandLars Mæhlum