Glitrende skrevet bok om en kultur som for oss kvinner er heller ukjent. Her blir vi kjent med en rekke aparte typer, deriblant hovedpersonen Erik Fyksen som driver Norges siste Mobilstasjon. Selve stasjonen er restaurert tilbake til 1966-utseende og alt drives etter det gamle. Her får du ikke kjøpt pølser, kun ting og dupeditter som har med bil og bilhold å gjøre. På bakrommet er det mekking av alle bygdas doninger, selv om Fyksen sjøl har en stor forkjærlighet for amerikanske biler.

Såpass gammeldags er det hos Fyksen at de gamle oljefiltrene han selger, selges til pålydende pris. Ikke rart denne bensinstasjonen ikke kan gå! Samtida innhenter også bygda Annor etterhvert og for vår helt Fyksen får det store konsekvenser.

Jeg hørte denne på lydbok og det var en STOR opplevelse. Torbjørn Harr leste svært godt og jeg storkoste meg!

Anbefales kanskje særlig til menn, men også for de som liker en godt skrevet moderne roman fra bygdemiljø!

Terningkast 5

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er en stund siden jeg leste denne boka, men jeg vil også gjerne anbefale den til alle som enda ikke har lest den.
Bygda og menneskene der ble levende og supert beskrevet av Lars Mytting, som er født på Fåvang i Gudbrandsdalen. Jeg kjente meg godt igjen i dette bygdemiljøet, siden jeg har bodd i Gudbrandsdalen selv for en del år tilbake.

Boka er vanskelig å legge fra seg, så sørg for at du har god tid til å lese når du først begynner på den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tone SundlandAtmanMonica Carlsenmgekjell kRune U. FurbergDolly DuckTone HAnne-Stine Ruud HusevågAliceInsaneritaolineTove AlmaBeathe SolbergLesevimsaJulie StensethToveIna Elisabeth Bøgh VigresveinINA TORNESIngunn SPia Lise SelneslillianerBerit RMarit Håverstadingar hBjørn SturødArne SjønnesenBertyMarit HøvdeAnne Lise JohannessenTonesen81PrunellaBabynemiFrank Rosendahl SlettebakkenMaren Hjelle AuneThereseSiljeGladleserHanne MidtsundAnja