Synes boka startet bra, det første kapittelet (uten Foyn) likte jeg. Men synes Foyn var irriterende og språket dårlig. Leste ferdig, men frister ikke med flere bøker av Mehlum/med Foyn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Dette er første boka jeg har lest av Mehlum, og det ga mersmak. Likte den vrien på slutten. Morsomt når boka tok en helt annen vending enn man kunne tenke seg. Kommer nok til å lese denne boka igjen en gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må ærlig innrømme at jeg ikke her og nå husker så mye av denne boken. Har lest mange bøker av Melhum med Foyn og jeg liker det meste av det. Men kanskje jeg ikke er så krav stor bare underholdningen er god nok???

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Terningkast tre. Starten var OK, men presentasjonene av potensielle mistenkte synes jeg var en dårlig ide, og når løsningen endelig kommer, er det med grunnlag i en helt ny vri som ikke har vært presentert i det hele tatt. Jeg har ikke lest mange av Foyn-bøkene, men har tidligere ment at advokaten er grei nok. Denne gangen synes jeg imidlertid ikke kvinnehistoriene hans henger på greip.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest denne, men hadde samme type innvending til "Din eneste venn" av samme forfatter - det som ble hovedpoenget til slutt var noe annet enn det som hadde vært viktig underveis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er ikke helt enig med de andre, synes egentlig dette var en av de beste til Mehlum.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

IdaOle Jacob OddenesMetteNils PharoSverreHelena EAnetteLyriaTone SundlandCarine OlsrødritaolinekntschjrldAnn Helen EAnn ChristinFrank Rosendahl SlettebakkenEster SHanne Kvernmo RyeTonjeSynnøve H HoelMarianne  SkageIngeborg GEvaLinda RastenTove Obrestad WøiensiljehusmorMorten MüllerSolandreas h. o.Tore HalsaMartineBenedikteThomas Heie H.ThereseAnne Berit GrønbechHarald KTralteAlice NordlimgeKristine LouiseSigrid Nygaard