Judith går med på å følge mannens drøm om et liv på landet. Dvs han er sporadisk på landet mellom alle jobbene i London men hun sitter fast med tre barn og et kaotisk hus. Den er underholdende, morsom og litt tankevekkende. Jeg skulle gjerne skjønt hvorfor hun er villig til å gjøre så store forandringer for hele familien når hun har en karriere og et liv hun trives med. Og hvorfor aksepterer hun at det er henne som blir sittende med hovedansvaret for dette prosjektet som hun egentlig ikke ønsker seg.

Judith O'Reilly flyttet fra London til Northumberland og etter en stund startet hun en blogg som resulterte i en bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg synes boka ble bedre etterhvert som jeg leste. Hun er ganske utleverende, både i forhold til seg selv, foreldre, venner og landsbyen hun bor i. Men alt skrevet med typisk engelsk understatement, ironi og humor. Til tider ganske så morsomt. Hun skriver også tankevekkende, sårt og nært om hvordan hun opplevde at sønnen på seks ble mobbet. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S