En fantastisk bra kjærlighetsroman for ungdom/unge voksne. Elkeles skriver godt og boka er vanskelig å legge fra seg. Dette er helt klart en bok som ville gjort seg bra på film.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg håper også denne boka blir filmatisert. Selv om jeg nærmer meg 40 år syns jeg historien var herlig. Det var som å bli dratt 20 år tilbake i tid, og mimre om hvordan det var den gang. Jeg smilte godt hver gang Alex slet med å holde tilbake (de "synlige") følelsene sine. Stakkars gutt. Forøvrig syns jeg boka tok en brå vending etter en viss episode på lageret der Alex jobbet, men jeg kan ikke nevne det her fordi jeg ikke vet hvordan jeg kan varsle om at jeg forteller noe om historien. Vel, frem til da syns jeg boka var helt suveren, helt magisk faktisk. Men etter det så var det som om forfatteren hadde hastverk med å bli ferdig. Men alt i alt en herlig bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KThomas KlakeggAnne-Stine Ruud HusevågLailaHeleneJulie StensethVannflaskeJorund KorbiElin Skjerengkjell kHildeTorill Elisabeth RevheimErika HazelIngunn SBeritBKaroline RøyskattEmilieskOle Jacob OddenesRisRosOgKlagingJostein RøysetVibekeAtmanLilleviErikSimen "Boktimmy" IngemundsenfornixÅsmund ÅdnøyMariarEckhoffHelge-Mikal HartvedtAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMartinenBjarte FoshaugMari Nordø LommelunLene AndresengretemorThina NordtveitIngvild STone Norenberg