Overnaturlig og fantastisk! Tanken om at dette ikke er mulig slår meg ikke underveis, selv om jeg i ettertid ser at dette er for utrolig!

Leste boka kun etter andres anbefaling under kommentarene under Lille stjerne, som jeg likte veldig godt! Synes ikke Menneskehavn var bedre, men det var en fantastisk bok. Har aldri tenkt på havet som en skummel materie, med egen vilje, men kommer nok til å tenke litt annerledes neste gang jeg er i nærheten av det store svarte havet!

Det å gå til den andre siden og møte igjen noen fra et tidligere liv, samt hente tilbake din egen datter, er jo helt utrolig. Men her er det ganske enkelt helt greit! Lindqvist forteller fantastisk bra og nesten 600 sider ble lest i løpet av tre dager i ferien. Skal lese mer av ham, men må vente litt mellom hver bok, det er voldsomt og gir meg hjertebank!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila