Ei så spennande og litt skummel bok, at eg ikkje klarte å legge den i fra meg, satt oppe t langt på natt og leste. Noken av beskrivelsene i boka er grusomme, og gav meg frysning på ryggen. Ei bra skriven bok, forfatteren har gjennom heile boka ein nervepirrandes, nervøs og uhyggjeleg stemmning. Ei spennandes bok, verdt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Jeg likte ikke denne boka spesielt godt. Den er ekkel - til tider for ekkel. Boka er spennende i begynnelsen når plottet legges opp. Senere blir historien mer platt og lite raffinert. Jeg blir aldri overrasket rent plottmessig, og jeg synes ikke forfatteren får fram et fint vennskap mellom jenta og gutten. Det gjør visst filmen, har jeg hørt. Men – absolutt, det er bra ting med boka også. Lindqvist har en del gode beskrivelser, blant annet om hvordan tørsten etter blod arter seg hos en vampyr. Han klarer å gjøre noen scener svært spennende og det er mange fine karakterskikkelser med. Boka gikk unna, 500 sider på et par dager – den er lett å lese.

Jeg er jo ingen krimleser, men hadde håpet på et litt kult vampyrdrama, men nei…. mest ekkelt. Jeg fant ikke helt den såre undertonen som boka sies å ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en av de få bøkene jeg har gitt opp, fordi den rett og slett kjedet meg. I mine øyne er den oppskrytt, men forskjellig smak og behag. Jeg leste Menneskehavn som jeg likte bedre og nå leser jeg Håndtering av udøde som er svært fengende. Men La den rette komme inn gadd jeg bare ikke å fullføre fordi jeg fikk meg bare ikke til å like den. Etter å ha kommet halvveis i boka ga jeg opp. Jeg følte at handlingen gikk så tregt. Boka ga meg ingenting. Verken frykt eller spenning.Da følte jeg at det var liten vits i at jeg skulle fortsette å lese i den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Boka var vanskelig å legge fra seg! Nå vil jeg lese en tilsvarende bok som gir meg like mye leseglede...sliter litt med å finne en. Noen som har noen gode tips?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En himla fin tittel på bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg liker boken godt, men først og fremst er jeg vel glad for at en svenske har skrevet en vampyrbok. Det er enda håp! Nå venter jeg på de første norske varulvene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hørte den på lydbok, og det var alt annet enn enkelt å få sove etterpå!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv likte jeg både boka og filmen. Så filmen på operataket - en fin setting for en slik film:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at denne boken var spenning fra ende til annen! Filmen var derimot en stor skuffelse...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Men boka er kanskje ikke så lett å filme, heller? Da har jeg større tro på en eventuell filmatisering av den siste boka til Lindquist, "Menneskehavn". Den anbefales for øvrig på det sterkeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte både boka og filmen jeg, men boka best (som vanlig!). Den fikk meg til å grøsse innimellom, og det er det ikke ofte at en bok greier nå som jeg er voksen! ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bare lest boka, som jeg likte veldig godt. Ønsker ikke å se filmen, vil ha boka i hjernebarken uten forstyrrelser!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Markus SHarald KElin FjellheimDiddiAnjaElinBeLine DahleEivind  VaksvikVidar KruminsKnutMMarit AamdalDolly DuckÅsmund ÅdnøytuhamreIngunn SBjørn SturødLeseaaseJulie StensethTone SundlandToneAud- HelenIdalillianerGunn DuaassveinIngrid Urdal StøleKjell MagneCarine OlsrødWencheLama Diehl-DahlAstrid MarteStein R. OlsenVannflaskeellinoronilleKari-AnneKikkan HaugenLinnMarie ØstvoldLilleviBeathe Solberg