Varierende språkbruk

Et spennende konsept med mange muligheter. Delene fra "gamle dager" er godt skrevet og spennende, men de delene som er fra nåtiden er skuffende dårlig skrevet. Er det forfatteren eller oversetteren som faller igjennom?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig med deg Ingunn. Jeg er akkurat ferdig med denne boken. Det tok litt tid før jeg kom inn i den, og det som skuffet meg mest er at hovedkarakteren i boken er den svakeste. Kanskje hun er for kynisk for min smak.

Kapitlene fra "gamle dager" er definitivt mest spennende, mest velskrevet og har de beste karakterene.

Alt i alt en god og spennende bok med et artig format (begynnelsen til slutt). Den underholdt meg tidvis, men mest av alt lærte jeg mye om antisemittisme før andre verdenskrig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

boka tar seg faktisk opp etter hvert, nå har jeg endret karakter fra tre til fire! spennende historie. Tror muligens det er oversetteren som har noen litt rare formuleringer...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila