Jeg slet meg gjennom boka. Historien virket interessant nok at jeg tenkte at det må være noe mer ved boka enn det jeg leste, så jeg fortsatte å lese den. Forfatteren bruker veldig mye tid til å beskrive karakterer i boka. Det tar 150 sider før det skjer noe i det hele tatt. Og da har hun brukte mange sider på å forklare enkelte sider ved karakterene i boka som om leseren er dum og forsto det ikke første gangen.

Greskklassen er en veldig interessant gjeng, men det skjer så lite i boka. Eneste grunnen til at jeg leste den ferdig er at jeg hele tiden tenkte at det må da finnes noe mer bak. Men det gjør det ikke. Boken var på 600 sider. Den kunne godt vært 200 sider kortere. Da hadde den blitt mer interessant også.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana Wesserling