Denne boka hadde jeg lagt til side for årets sommerferie, og du verden for en leseopplevelse det ble!

Noe av det jeg setter pris på med Ken Follet, ikke bare i denne boken - men også de to mursteinene fra middelalderen, er at han evner å gi et glimt inn i menneskers livsfølelse på den tiden han skriver om. Boka gir en god påminner om hvor nært i tid en ganske så undertrykkende samfunssystem var veldig nær oss.

En stor leseropplevelse som også gir rom for gode refleksjoner.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har nettopp begynt og dette virker lovende! Mums for oss som liker en skikkelig pageturner, stor, fet og god! Jeg er blitt så omskinnet med årene, så jeg er alltid litt engstelig for at det skal bli trist og tragisk, og det unngår jeg vel ikke her - med det stoffet. Utrolig at det er starten av en trilogi! Min mann som aldri ville finne på å starte på en sånn murstein ble helt lamslått da han hørte at det kommer to til! Men jeg skal nok kose meg! Og så måtte jeg jo på nettet og søke informasjon om de neste to: Winter of the World, the second book in the 'Century' series, will feature the children of the characters in Fall of Giants as they live through the Depression and the Second World War. It is due to be published in the second half of 2012. The third book, due out in 2014, will be about the next generation during the Cold War. Kilde Ken Folletts hjemmeside.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Follet er en av mine virkelig favoritter. Startet med Nålen. Så det var skikkelig artig å få denne infoen, selv om jeg visste at det kommer to til i denne serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er godt igang, og jo, han er bra. Søker man dype personskildringer er Ken Follett ikke mannen, men han kan tegne det brede lerret. Jeg synes han får forklart bakgrunnen for første verdenskrig, og jeg kjenner at jeg gruer meg mest til å lese om hvordan det er i Russland, for de har det verst. Jeg er helt klart fengslet og gleder meg til fortsettelsene også. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig enig med deg.... Follet er vel egentlig lett i skildringen av de mest personlige sider.
Da MÅÅ jeg bare få anbefale Karin Alvtegen, som jeg nylig har oppdaget. Jeg leser for tiden En sannsynlig historie og klarer nesten ikke legge den fra meg. Hun har så flotte personskildringer, synes jeg. Jeg leste nylig Svik, og den var også veldig bra, selv om de to hovedpersonene var noe spesielle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for råd! Skal kikke på Alvteigen. Har imens avsluttet Kjempenes fall og likte den svært godt. Måtte hoppe over kapitlet om den unge desertøren ved fronten, jeg blir mer og mer ømskinnet med årene. Gleder meg til fortsettelsen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R