Uhøytidelig og lettlest humor. Mye mat og mye drikke - og et sprudlende liv der Pa og Ma Larkin styrer sitt imperium med barn, naboer, venner og dyr som bare de kan.

Jeg tenkte mange ganger mens jeg leste, at denne klassikeren av H.E.Bates har alt av frodighet, frisk humor og smidig språk som jeg innbiller med at Karin Brunk Holmqvist har prøvd å få til i bøkene "Potensgiverne" og "Rapsgubbene" - men som hun, etter mitt syn, ikke har lykkes i.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig med deg angående Holmqvist - falt absolutt ikke for "Potensgiverne", som bare virket kunstig på meg. "Livet med Larkin" har jeg lest for mange år siden, på engelsk, da jeg først begynte å streve meg gjennom engelske bøker. Senere kom serien på tv, og da kjente jeg den etter hvert igjen....husker han arme "frieren"...hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fant denne tilfeldigvis på en brukthandel i dag og tok den selvfølgelig med meg hjem. Husker jeg likte å se serien på TV. Det var fast innslag i heimen. Den var jo så morsom, håper bare boka er like morsom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalKirsten LundLailaMartePiippokattaAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAva