Denne fikk jeg anbefalt av dyktige bokansvarlig Lund på Norli Trekanten i Asker, da jeg ironisk nok hadde glemt å ta med lesestoff til meg selv på en reise.

Jeg hadde problemer med å legge boken fra meg. Personene ble hos meg lenge etter at jeg var ferdig med boken, og jeg skulle helst ønske at den ikke var ferdig! Mystisk, fascinerende og på en merkelig måte realistisk på samme tid.

Det morsomme er at jeg nok aldri hadde valgt ut denne boken på egenhånd, ut fra baksidetekst og omslag. Men nå er jeg veldig glad for at jeg stolte på bokhandleren!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Lindqvist er desidert en av favorittforfatterne mine. Likte Menneskehavn veldig godt, spesielt spøkelsene som siterer The Smiths. Ganske kult.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig enig i det du skriver her. Han er en fantastisk dyktig forfatter, og en av de svært få som får meg til å grøsse nedover ryggen når jeg leser. Jeg er herdet etter å ha lest mangt og meget opp igjennom årene, men Lindqvist greier å få fram ubehaget, uhyggen og grøssene på en besnærende måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig. Lindqvist er en fantastisk forfatter! Anbefaler gjerne alle de andre bøkene hans også, men spesielt "La den rette komme inn" og Lilla Stjärna", som er den aller siste. Anbefaler også dette klippet(http://www.youtube.com/watch?v=IipCwB2mZh0), der Lindqvist forteller om skriveprosessen, mens han holder på med "Menneskehavn":)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lindqvist er ekstremt dyktig på å lede leseren inn i sitt eget univers der det overnatlurlige virker helt troverdig. Håndtering av udøde er den eneste av bøkene hans jeg ikke har fått lest, men jeg vil anbefale deg (siden du likte denne) å lese "La den rette komme inn". Lindqvist har også manuset til filmen, som definitivt bør ses!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Tor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten Lund