Veldig sped begynnelse på denne boken. Ble litt kjedelig når en ikke visste noe om hvordan de forskjellige hovedpersonene skulle forholde seg til hverandre. Når handlingen mellom de ulike partene etterhvert knyttes sammen (rundt s 150..) tar boken seg kraftig opp! Ble veldig spennende etterhver, så jeg kunne ikke legge fra meg boken. Litt dårlig og brå slutt, så jeg regner med at det kommer flere bøker så vi får se hvordan det går med Nina og familien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Godt å "høre". Er snart på side 150, så da håper jeg det tar seg opp og at sammenhengende kommer.... foreløpig syns jeg det er altfor mange personer å forholde seg til, og vanskelig å "bli kjent" med så mange i løpet av 100 sider...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes boka var stort sett både intenst spennende, velkomponert og godt skrevet. Til tider skrekkelig spennende og vanskelig å legge fra seg!
Har ennå ikke fått lest Gutten i kofferten, men skal nok finne den fram senere en gang. Den venter et eller annet sted i hyllene mine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Heidi Nicoline ErtnæsBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli Hagelund