En krim med underfundig humor, velskrevet og engasjerende. Et gammelt mord nøstes opp fra sykesengen og samtidig som vi kommer nærmere løsningen kan vi føle at hovedpersonen selv rykker skritt for skritt nærmere graven.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den beste krimmen jeg har lest på lenge! For meg lå spenningen stort sett i spørsmålet: Rekker han det han har satt seg fore? Og det gjør han altså - på hengende håret. Og forbryteren får sin straff, om enn på en litt annen måte enn Johansson hadde lagt opp til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var meget bra! Skulle ha lest den lenge, men nå var det gjort! Spennende på flere plan, med Johanssons sykdom som en del av fortellingen. Den beste j har lestav GW Persson!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudStein KippersundElisabeth SveeNinaBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo Rye