Detter er en bok som virkelig bekrefter hvorfor jeg liker å lese lette kjærlighets klisse bøker! De er så søte å lese. Denne tok meg virkelig inn i deres verden av super duper kliss. Men, jøss for en historie. Ingen blir overasket over utkommet, men man blir dratt med på den flotte reisen uansett. Og denne historien er ingen unntak, fra begynnelse til slutt vil du bare komme til siste kapittels så du kan få vite on antakelsene dine blir sanne, eller om det blir gjort en helt annen vending.

Jeg tror ikke jeg kan lese for mange av slike bøker, men det er fantastisk å kunne sette seg ned en herlig sommerdag i sola og lese slike bøker. Jeg storkoste meg gjennom historien, og satt med et stort smil da slutten ble lest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

IdaHeidiIda CharlotteCtinaJulie StensethkriraHeidi BLailaingar hAnniken RøilStian DalbergMarte OnarheimReadninggirl20Morten BolstadTor Arne DahlBjørg Marit TinholtAndreas BokleserEngelinBjarne AashaugGitte FurusethLinn HaugThomas KlakeggAtmanSverreIngunn SHarald KTonje-Elisabeth StørkersenHilde H  HelsethEli HagelundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli SeimTanteMamieToveKarin BergLisbeth Kingsrud KvistenBritt ÅseTorill Elisabeth RevheimRufsetufsaKathrineAjiniakra