Den har 799 sider...Men det er jo alle 7 bøkene i en da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Leste Drømmen om Narnia for maange år siden, og ble helt tusseløgen med en gang. Hørespillet kan jeg nesten utenat, og liker riktignok ikke alle bøkene like mye. Men C.S Lewis, synes han skriver bra jeg. Favoritten er Drømmen om Narnia, de andre er ikke helt i nærheten..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og alle 799 sidene er like gode!! C. S Lewis var et geni... :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig. Vår lærer på barneskolen leste høyt fra bøkene i matpausen hver skoledag. Noe som gav oss barna en ekstra grunn til å glede oss til matpausen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skulle ønske læreren vår var sånn... eneste gangen hun egentlig leste til oss i matpausen, var i adventstida...og da var det som regel Julemysteriet av Jostein Gaarder..et kapittel hver dag. Mandagene og fredagen var spesielt artige, for da fikk vi to kapittel (for å ta igjen lørdag og søndag :) )

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dere skulle hatt en lærer som vår, ja - hun leste for oss i hver matpause i flere år. Og det året vi gikk i 4. klasse, sørget hun for at vi fikk ansvaret for skolebiblioteket. Ikke rart jeg nå har havnet her på bokelskere :))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det høres ut som en drømmelærer ja :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Narnia bøkene er tidløse.. C.S Lewis var virkelig et geni, skulle gjerne møtt han! Må være utrolig spennende å få snakke med en som har laget en så fantastisk verden..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fikk boken til jul. Elsker lange bøker og like bøkene veldig godt

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg begynte lit tvilende på Drømmen om Narnia og begynte helt hekta på Løven, heksa og kleskapet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen