Jeg har nå kommet så langt som 170 og noe sider ut i boka og jeg sliter med å bli sikkelig engasjert. Jeg vet ikke om jeg bare skal legge den fra meg eller fortsette, liker ikke å gi opp på bøker. Må vel satse på at det tar seg opp etterhvert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Livet er for kort til å lese dårlige bøker... Bruk den tiden du synes den er verdt. Jeg ble ikke helt overbegeistret som du skjønner og har ikke lest flere av hennes bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke gi opp, den er bra. Jeg tenkte det samme som deg men ga den en sjangse. Og har endt opp med alle hennes bøker. Ikke mange dette da , tre til sammen tror jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gav den en sjangse til, og jeg tror nok den blir lest ut, men jeg får heller komme tilbake til hva jeg syns når den er utlest ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjerstiIngvild S