Det finnes ei fantasy-bokserie av Erin Hunter som heiter "Warriors" eller "Warrior Cats" (kjem an på utgivaren - originaltittelen er "Warriors"), kvar alle hovudpersonane er kattar som har busett seg i ein skog og delt seg i fire klanar som enten slåss mot eller hjelper kvarandre. Det alle har til felles er at de ikkje synes så godt om menneska, som kommer og forureinar skogen nå og då.

Man får møte et par menneske i boka, men man får ikkje vite anna enn at dei er "Two-Legs"; ingen beskriving av dem, verken hudfarge eller hårfarge.

Den første av dei fire "sesongane" i serien finnest her på Bokelskere, og det går an å kjøpe hele første del i samlepakke på CDon for to hundre og eit eller anna kroner. (Ellers har du jo bibliotek, men you know.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

No finnest òg serie to og tre av Warriors-serien her på Bokelskere, men eg trur ikkje dei dukker opp i søkemotoren. Dei finnst no i boksamlinga mi, då.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa