Blir litt overrasket over at det ikke er sagt mer om denne romanen på Bokelskere ... Den står jo på omtrent alt det som er av lister over romaner som bare MÅ leses, gjør den ikke?! Jeg har begynt på den i dag - og tror, foreløpig, at den helt fortjent står på de listene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så pussig at du nevner den akkurat nå. Jeg kjøpte den for et par dager siden og har akkurat begynt på den. Den er fengende skrevet! Har hørt om boken helt siden gymnastiden (andres pensum) men har ikke somlet meg til å lese den før nå. Gleder meg til å lese den videre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

All right!! fant den ... Redderen i rugen, selvfølgelig :-) Jeg leser! (Sorry folkens - too much red?)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline