En av de fineste historiene jeg har lest. Boken er rett og slett gjennomkoselig med intense begivenheter i en liten avkrok i Italia. Nydelig fortalt, og neste sommerferie går til landsbygden i Toscana.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Hvis du likte denne vil jeg anbefale den danske forfatteren Knud H. Thomsen som har skrevet "Klokkene i Makedonia", "Borgermesteren i Monteporco" m.fl. Lignende plott, masse humor og varme, perfekt ferielektyre...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er så hjertens enig med deg i at disse to bøkene er bra. "Klokken i Makedonia"har jeg lest to ganger, mens "Miraklene i Santo Fico" foreløpig en gang. "Borgermesteren i Monteporco" har jeg ikke hørt om før,men skal definitivt letes opp etter din anbefaling.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Herlig. Takk for tipset

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En perfekt feriebok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mye er bra med denne boka - stedsbeskrivelsene liker jeg godt, beskrivelsen av det vertshuslignende stedet, skildringene av enkelte av personene like så, men alt i alt ble det litt vel mye stillstand i boka. Ble drevet videre trass i at jeg kjedet meg litt underveis fordi det var en del tråder jeg gjerne ville nøste opp. Dessverre synes jeg at jeg satt igjen med noen løse tråder på slutten.... Alt i alt er dette bare en 3'er for meg - noe under middels.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker den boka. Og den må være det ultimate lesestoffet på sommerferie i bl.a. Italia.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja, godt med mirakler i kvardagen - sånn i små porsjoner, ihvertfall :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudSjavn NvajsHarald KBertyKaren RamsvikYvonne JohannesenLesevimsaKaroline in WonderVannflaskeJulie StensethTone Maria JonassenEvaRisRosOgKlagingReadninggirl20Øystein LIna Elisabeth Bøgh VigreTonesen81Monica  SkybakmoenHanne MidtsundMagnus TangenRandiALeseaaseTone SundlandTheaDinaIngunn ØvrebøLeselenaOmar ZavalaJan Erik  OlsenBeathe SolbergKirsten LundRita KathrineKristin F. JørgensenMari Nordø LommelunTove Obrestad WøienLinnRune U. FurbergsveinHarald AndersenTjommi