den beste krim som er skrevet...må nok være...Mordene i Rue Morge...av Edgar Allan Poe..eller kanskje,,,Hunden fra Baskerville...av Sir Arthur Conan Doyle..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hvis Poe har skrevet den beste krimmen, innebærer det at det aller første som ble skrevet i sjangeren fremdeles er det beste som er laget, og at ingen av de millioner bøker som er skrevet siden har kunnet matche den første.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

det er bare min mening...ganske subjektiv da...det fins jo selvfølgelig massevis av god krim..det er bare å velge og vrake..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sier jo ikke på noen måte at du tar feil. Uansett representerer den vel den største nivåhevingen i historien...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

forøvrig elsker jeg Agatha Cristie...hun skriver er et nydelig engelsk...og har noen geniale detektiver som pusler rundt i et gammeldags...spennende overklasse miljø...der intrigene er intrikate....og figurene egentlig er klisjeer..men bra....ja...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli