Forventet litt mer "action" og spenning fra en bok fra denne utrolig spennede serien, men jeg er overhodet ikke skuffet. Sammenlignet med de andre bøkene i serien, når ikke denne helt opp, men bør jo leses uansett for å få med seg alt, da denne boken gir fra seg mye informasjon om Sookie og hennes familie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Den er ikke like bra som mange av de foregående. Eller bra er feil å si, spennende er mer nøyaktig. Men jeg liker det at vi får enda mer info om ting, vi lærer karakterene mer å kjenne på en måte. Og det føles som om det bygger seg opp til noe stort. Så jeg likte boka jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For all del, jeg likte den jeg også. Var ikke det at jeg ikke likte den jeg prøvde å formidle med det jeg skrev.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neida, jeg tok det ikke sånn heller, måtte bare si min mening også. Hun la jo lista veldig høyt med spenningsnivået i de første bøkene, så det blir jo litt rart når man plutselig ikke får det i denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har akkuratt begynt på den.:) Jeg er helt hekta på Trueblood. Gleder seg allerede til å se sesong 3 og jadda,jeg vet at sesong 4 allerede er i gang eller så på TV,og det blir jo ikke det samme som å lese bøkene. Syns kanskje TV-serien mangler litt av den humoristiske undertonen Sookie har i bøkene? I TV-serien virker hu litt mer alvorlig..men syns Anna Paquin gjør en god figur som Sookie Stackhouse.:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sesong 4 begynner i USA i dag og første episode skal lastes ned av meg i morgen ;) Er i svangerskapspermisjon så noe må man jo finne på ;p Tv-serien kan ikke sammenlignes med bøkene engang, og på grunn av at det er såpass store forskjeller mellom bok og serie som det faktisk er så føler jeg litt for å skille de to, dermed liker jeg begge deler ca like godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Store forskjellar mellom bok og serie ja, nesten litt forvirrande når ein driv å les og ser serien på samme tid. Serien er litt grovare da, både med sex og blodige scener... så eg er litt ambivalent til om eg likar den, men det er jo spennande da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg slukt den boka. :D syns ikke den nådde helt opp, men den var bra på sin måte. Fikk jo vite noe nytt. Så blir det spennende og se hva som skjer videre. Håper bare at Eric og Sookie holder sammen, men det ser jo ikke så bra ut nå..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R