Nå fikk jeg litt å tenke på av dette du sier her.
Jeg slukte alle Johan Borgens bøker da jeg var i 15-16-årsalderen, og den gangen husker jeg at jeg var dypt inne i disse bøkene. Har mange ganger tenkt på at jeg skal lese dem på nytt, for nå begynner dette å bli temmelig lenge siden. Jeg burde absolutt ta for meg Johan Borgen på nytt.
Kanskje sliter du litt fordi Johan Borgen skriver på en måte veldig "gammeldags" i forhold til all den nyere litteraturen som vi gjerne er så opptatt av i dag?
Jeg ville jo svært gjerne anbefale deg å holde ut, Viggo, for hvis en 15-16-åring fant bøkene hans lesverdige, så burde vi vel som godt voksne også klare å lese dem?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er enig i argumentet ditt for å fortsette, så det blir fortsettelse. Første bok synes jeg jo var bra, så det tar seg vel opp igjen, kanskje er jeg litt utålmodig også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMaren