En helt grei ungdomsbok,forelskelse og forviklinger med en dårlig skjult moralsk pekefinger i bakgrunnen-likevel bra nok til å lese uten å la seg irritere for mye. Språket prøver stundom å være kulere/yngre enn det det faktisk er,og det skurrer litt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg synes dette var en bok uten mening... Jeg ble ganske irritert av alt skulle være så fjortis! Problemene til Marlena kan ordnes fort oppi. Og hva var budskapet? INGENTING.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eneste budskapet var vel "ikke flørt med to samtidig,ikke jug,ikke ta piercing" :p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken, samt oppfølgeren Hot i syden, har vært en kjempehit for jenter fra 5.-7. klasse. Jenter som vanligvis ikke er så glade i å lese, har kastet seg over disse bøkene om Marlena Evensen. Bare det alene er grunn nok til at jeg er begeistret for dem, og jeg gleder meg til nummer 3 kommer til høsten. Det blir garantert venteliste på biblioteket mitt umiddelbart :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo Larsen