Det tok litt tid å komme igang med denne boken, men etterhvert likte jeg den bedre og bedre. Og det var deilig at det endte som det gjorde...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg er veldig gla i denne boka, også den delen som foregår i Amsterdam. Filmatiseringa av første delen av boka "A door in the floor", er også en spesielt god filmatisering, synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lenge siden jeg leste boken, men jeg husker jeg ble kjempe skuffet. Hadde akkurat lest Garps bok og hadde gledet meg veldig til en ny Irving utgivelse. Første halvdel syntes jeg var "gode, gamle Irving", men den siste halvdelen der mye av handlingen foregår i Amsterdam (om jeg ikke husker feil), var meg fullstendig intetsigende. Eneste grunn til at jeg fullførte var at jeg da hadde kommet over halvveis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes det er en av Irvings beste.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, "Enke for et år" er en av John Irvings beste, også etter min mening. Dette er gode gamle John Irving i godt driv, akkurat som de bøkene han skrev før denne.
Lenge siden jeg leste denne boka, men jeg synes å huske at delen som foregår i Amsterdam er skrevet uten at han noengang har vært der selv? - Og det er ualminnelig godt gjort, hvis dette stemmer.
Jeg liker også godt filmen (The door in the floor), som jeg har sett flere ganger. (Kanskje mest fordi jeg liker så godt skuespilleren Jeff Bridges...?)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette var en leseopplevelse fra over 10 år siden. Boka er kjempebra. Husker jeg satt i sola i Sofienbergparken i Oslo og nøt hver side. Minnes den rare squashbanen, og de nære menneskelige forholdene.

Filmatiseringen også bra. Jeff Bridges ruler, men synes også Kim Basinger gjør det bra her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den er helt rå. Leste den i rekordfart for kort tid tilbake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du sett filmen også, Brit?
Den er også helt rå!
- Og Jeff Bridges, da selvsagt...
;o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, men den har jeg lyst til å se. Se om jeg kan finne en "leie" DVD

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det burde ikke være helt umulig. Klarer du ikke å få tak i den, så har jeg den her. Da kan du få låne den en gang det passer sånn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! En av mine favoritt bøker. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila