Jeg har tidligere hatt en forkjærlighet for litt eldre hørespill fra Radioteateret, framfor de aller nyeste. Men underveis i dette hørespillet har jeg fattet håp for det som komme skal, for dette var dyktig laget, og et klart hakk bedre enn Hvitvasking av samme forfatter.

Handlingen hopper hyppig tidssmessig, så det krever en viss oppmerksomhet, men det er såpass spennende at oppmerksomheten er lett å opprettholde.

Mange gode skuespillere, og egentlig stø kurs mot 6-er på terningen lenge, men jeg syntes sluttpoenget ble akkurat ett hakk for mye av det gode.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1