Dette er en av mine favoritter. Greven av Monte Christo har alt en bokelsker kan ønske seg....nemlig litt av det meste:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Dette er også en av mine favorittbøker. En må bare ta hatten av til Dumas pere som kunne tenke opp et slikt komplott. Som franskmennene sier: Hevn er er rett som bør serveres kald.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Farfaren min har serien, altså romanen i 12 bind, og der står det mykje meir enn i denne boka. Også er bøkene så fint innbunden. Eg leser nokre kvar gong eg vitjar han. Så eg har altså kome til bind 6 i serien, sjølv om eg leste boka for lenge sidan :p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husker jeg var overrasket over hvor bra den faktisk var. Var på ferie i Istanbul og hadde den med. Det ble er par lange kvelder av det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes det er så fantastisk at Dumas, som jo skrev ren underholdningsbøker, fortsatt holder mål! Er veldig glad i Monte Christo, selv om jeg har Den sorte tulipan som favoritt. Fantastiske bøker - de tre musketerer skårer høyt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hvet du hva greven av monte crist er på fransk......... le comte de monte cristo fra trine

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken L