Følelsen av en ny bok i hendene kan være så mangt. Men "rus", "eufori" eller "vidunderlig" er ikke ord jeg ville brukt for å beskrive dette.

Noen ganger gleder jeg meg til å lese boken. Noen ganger er jeg nysgjerrig uten egentlig å ha store forventninger. Noen ganger kjøper eller låner jeg en bok på måfå bare for å ha noe å lese. Noen ganger er jeg skeptisk. Ofte med rette, for mange bøker er jo meget dårlige.

Egentlig er "følelsen" av å ha lest en bok eller holde på med en mye mer interessant enn følelsen av å ha en ny bok i hendene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødBrit HonningsvågBjørg Marit TinholtKarin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly Duck