Elsket denne boka! Kjente meg igjen i nesten alt, og var en periode redd for at boken var en hemmelig biografi om mitt liv. Mye latter og spenning kom underveis, men jeg visste hva som kom til å skje til slutt. Jeg har jo levd boken;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg elsket denne fantastiske boken også! Herrejesus så mye jeg lo av denne boken, og den var virkelig verdt å lese. Håper flere får øynene opp for denne boken, og ikke minst at Elin Rise skriver noen flere bøker snart :D !!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er dette en type norsk chick-lit? Liker ikke coveret eller tittelen, men...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, noe sånt. Jeg synes iallefall den var lett å kjenne seg igjen i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja huff, her var det mye kjent!! Flaut og veldig underholdende på samme tid. Men du - hva skjedde egentlig til slutt? Siste setningen er en tekstmelding fra bestekompisen Øystein, som skriver noe sånt som: Sweeeet! NÅ skjønner jeg hva du mente med "sommerfugler". Han hadde åpnet pakken med maleriet, som hun fikk fra Buddhisten. Men hva tror du han mente? Hva har jeg gått glipp av?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han ble forelska i forfatteren da han så bildet av henne. For det var jo et nakenbilde ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, tror du det? Jeg håpa litt på at det skulle bli de to... :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl