Australieren (John Hillcoat) har ihvertfall laget den veldig gode "The Proposition" fra 2005.. Jeg tror at han er rett mann for jobben! Likevel veldig usikker når jeg ser traileren for filmen. Den virker alt for actionfylt i forhold til hvordan boken var. Kryss fingrene. Boken er ihvertfall fantastisk!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

..og glem ikke, musikken i begge filmene er av Nick Cave..pluss at Nick Cave skrev manus til The Proposition. Har ikke lest The Road ennå, men jeg har boken som jeg vant sammen med to biletter til filmen, men jeg ga bort kinobilettene da jeg ikke er noen kinogjenger.:o),skal prøve å få lest den snart, det er bare det at det hele tiden dukker opp nye bøker som skal/må leses.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja nettopp, akkurat det jeg er redd for. Action. Men ellers enig i at The Proposition er bra saker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hollywoodtrailere betoner ofte action i traileren. Eller de gir inntrykk av action ved hjelp av kjapp klipping og musikk i høyt tempo. Alt imens filmen egentlig går rolig for seg. Jeg håper det er det vi er vitne til her også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så førpremieren for ei uke siden - en vellykket filmatisering av en roman som uansett står i et helt eget lys, som sjølsagt ikke kan gjenskapes fullt ut på lerretet. Men forstår ikke helt denne engstelsen for at filmen skal bli for actionfylt, dramatisk etc i diskusjonen over? Kan knapt huske å ha lest noe som bærer på en mer eksistensiell, vedvarende og voldsom spenning enn "The Road", og dette blir naturligvis brukt for alt det er verdt i filmversjonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Engstelsen kommer rett og slett fra traileren, som nevnt over. Den gir inntrykk av at det er en standard actionfilm det er snakk om. Traileren åpner faktisk med en "nyhetssending" som delvis forklarer hva som har forårsaket apokalypsen (!) etterfulgt av actionscener på løpende bånd.

Jeg kan berolige alle med at dette gir et helt galt inntrykk av filmen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Beathe SolbergTurid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn S