Ah, vekker mange minner! Jeg har en samling på ca. 60 hestebøker fra Pennyklubben. Husker jeg slukte de samme dag som jeg fikk dem i postkassa. Jeg vil anbefale deg å gå inn på tun forlag ( landbruksforlaget ). Der har de veldig mange fine faktabøker med bilder og tekst som kan leses om igjen og om igjen. "Jeg ønsker meg hest- tror jeg" er veldig fin. Ellers vil jeg anbefale bøkene til Ulla Ståhlberg: "Begynn å ri" og "Forstå din hest" med flere. ( Hvis du søker på hennes navn i forfatterfeltet kommer det opp en rekke flotte bøker som hun har skrevet. Absolutt en vinner for den ferske rytter som vil lære om hest ) Hege Nybråten har også noen søte bøker om "Pondus". Jeg må også anbefale boka "Silkesvarten" av Anna Sewell ( også laget film; Black Beauty ). Denne er en klassiker og så rørende at jeg tar til tårene den dag i dag. Her er det hesten som forteller om sitt liv, og den er bare utrolig nydelig / skremmende / trist! Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hestebøker var ikke så lett å få tak i. Jeg kjøpte
- Silkesvarten av Anna Sewell, lydbok
- Ponnystallen av Marie-Luise von der Sode, Landbruksforlaget. Den siste er en faktabok for barn og unge som ønsker å lære å ri.

Utvikler hun hesteinteressen, blir det medlemskap i Pennyklubben til jul.
Tusen takk for tips og interesse! Har notert de fleste og de kommer sikkert til nytte :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke alltid det går så fort...
Nå har jeg endelig vært inne på Landbruksforlagets nettsider - hvilket skattekammer! Her er mye jeg ønsker meg selv, og flotte gavebøker (fant umiddelbart bursdaggave til gemalen, noe som vanligvis er håpløst). Det er sikkert flere enn meg som ikke har vært oppmerksomme på dette forlaget. Anbefales!

Skulle gjerne ha gitt deg en ekstra stjerne for denne, Musketingen!
Tusen takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så hyggelig at du likte anbefalingen =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og bursdagsbarnet ble veldig glad!
Men tror du ikke 11-åringen hadde lest Silkesvarten - på engelsk! Likevel veldig fornøyd med lydboken til hun og mamma skal kjøre 60 mil x 2 i sommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk til deg og LadyOfTheBooks!
Bokelskere er så interesserte og hjelpsomme at det er en fryd!

Nå har jeg googlet Penny-klubben :-), absolutt en god idé!
Har også notert meg boktipsene og skal se nærmere på dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla