Oi, her må det nok litt sjelegransking til. Også sier jeg som så mange andre på en annen diskusjon her inne, BARE fem bøke!? Men på det siste spørsmalet ditt så må jeg si at her er det ikke bare favoritten som kan telle, her må alle bøker man har lest eller kan noe om vurderes. For selv bøker du overhode ikke likte pga mange ting kan være et speil av deg som person. Men hvis jeg på stående fot skal velge fem bøker som jeg synes sier noe om meg så må det bli disse, så kan andre se om de finner ut av meg:

  1. Kollektivt selvmord av Arto Paasilinna
  2. Dverghesten av Gert Nygårdshaug
  3. Niende innsikt av James Redfield
  4. Sofies Verden av Jostein Gaarder
  5. Hele verden hoppa av Jonathan Brant

Men så klart, jeg er jo så mye mer en bare disse. Og hva jeg legger i at akkurat den og den boka sier om meg kan være noe annet en andre tror. Noen bøker er jo "personlige" og betyr så mye mer eller noe helt annet noe enn hva boka handler om.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Jan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielVannflaskeConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenElisabeth SveeLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11Nina GAnne-Stine Ruud HusevågIvar SandGrete Aastorp