For et mesterverk av en bok. "Balansekunst" utspiller seg i India, og forteller den brutale, ærlige og fantastiske historien om livene til fire svært forskjellige mennesker som bringes sammen av skjebnen. Det er nærmest umulig å beskrive denne boken med ord. Den er så mektig, så brutal, overveldende, urettferdig og rørende til de grader. "Balansekunst" kan nesten ikke måle seg med andre bøker - man dras inn i en annen verden, og inn i livene til fire mennesker man ender opp med å elske. Den satte dype spor i hjertet mitt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Helt enig med deg. Men hvis du er fascinert av denne boken, så les Hvit tiger! Og la meg høre hva du sier etter å ha lest den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvit tiger er utrolig fascinerende, på mange måter. Jeg har ikke lest Balansekunst enda (den står klar i hylla), så jeg får ikke sammenliknet...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for tipset! I så fall skal jeg absolutt lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må også gjerne lese "Så lang en reise" og "Familieanliggender" av samme Rohinthon Mistry!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, visste ikke at han hadde kommet med flere bøker! Har helt glemt å sjekke det ut. Ingen tvil om at de bøkene skal investeres! Har du lest de? I så fall, hva syns du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste "Such A Long Journey/ Så lang en reise" for en måneds tid siden. Kjempebra bok i typisk Mistry-stil. Anbefales varmt. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres ikke verst ut det, da! Skal definitivt putte den på "må lese"-lista! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg husker ikke hvilken jeg syntes var best, for det er ganske lenge siden jeg leste dem. Men alle tre er veldig gode!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønner! Gleder meg til å lese dem begge!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De er begge to bra bøker, men ingen av dem kommer opp mot "Balansekunst", den er i en klasse for seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ja, er nok forberedt på det. Har lest mange bøker etter "Balansekunst", men ingen kan foreløpig måle seg med den. Den er i en klasse for seg selv, ja. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit Rgretemor