Den første boka i mitt sommerprosjekt "Umoderne krim" får en litt delt bedømmelse. Som vanlig spenningsbok betraktet syntes jeg den var bra nok til å forsvare en firer på terningen.

Men når det gjelder det særpreget jeg var ute etter, er jeg mer i tvil. Selv om hovedpersonene var navhoindianere, og mye av handlingen var knyttet til deres kultur, var hovedinntrykket likevel en vanlig Washingtonthriller. Dog altså en ganske bra sådan.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig med deg i at denne nok er mer en vanlig Washingtonthriller hvor Chee og Leaphorn tilfeldigvis blir innblandet :) Tidstyven mfl. er langt bedre og gir mer informasjon rundt navahoenes kultur og tro.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, takk for tips.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise