Klarte ikke helt å la meg fenge av denne. Den ble for usannsynlig og kjedelig.

En i lesesirkelen fortalte meg at hun likte boken ved tredje forsøk, den natten vannet gikk! Da jeg ikke har samme mulighet for å komme i tilsvarende begivenhet, ser jeg ingen grunn til å prøve denne flere ganger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det blir for min del nesten uforståelig at noen ikke klarer å bli betatt av The Great Gatsby. En bedre skildring av de glade 20-årene finnes vel knapt. Boken tar for de omveltningene landet gjennomgikk, skildret gjennom den mystiske mannen Jay Gatsby. Når boken i tillegg er såpass velskrevet(jeg leste den engelske versjonen), ble jeg sugd rett inn i historien. En mer levende bok skal man lete lenge etter; den oser av liv og jeg vil påstå at det ikke skal store anstrengelser til for å leve seg inn i fortellingen. Klarer en det, vil det gi en fantastisk leseropplevelse!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

the roaring twenties, skal leses sometime

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig! Den er fantastisk. En bok det nesten ikke er greit å kritisere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hørte den på lydbok sist vinter. Oppleseren var veldig dyktig og stemninger ble fint formidlet. Romanen nådde sånn ca terningkast 5 (max). Men jeg tror jeg gir den en sjanse til siden. Mest fordi jeg undrer meg hvorfor denne er slik en stor klassiker. Den var fin, men...ett eller annet manglet, synes jeg. Derfor må jeg vel lese den igjen siden for å se om jeg kan oppdage det lille (store) ekstra som gjør den til slik en klassiker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine Bore