Ekte, svensk idyll og sjarm! Boken om de to søstrene i 70-årene som skaper en business på å lage potensmiddel er en søt sak. Jeg synes det var deilig å lese noe så enkelt, for denne boken er lettlest samtidig som den er harmløs og vittig. Den har snert og humor, og man blir oppriktig glad i de to gamle damene. Jeg kunne nesten ønsket å besøke dem og sitte i slagbenken på ordentlig :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Boka er herlig, med masse humor og nostalgi. Gode personskildringer. Huset til de to gamle damene er godt beskrevet. Alt var rammme alvor for de gamle damene. De fikk en ny vår på sine gamle dager.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, huset er en fornøyelse å lese om. Husker selv jeg var inne i en del sånne hus som jentunge, og der er jo stadig noen få igjen rundt om i landet. Upraktiske,men sjarmerende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En ordentlig gla'bok! Denne har jeg presset på både mor og svigermor, som hadde samme positive opplevelse som meg. Deilig, oppløftende lesning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig! Har tenkt å prøve flere bøker av samme forfatter. Hun skildrer så levende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble ikke så imponert, søt historie, men jeg trodde ikke helt på den. Jeg synes heller ikke den var veldig godt skrevet. Koser meg gjerne med "lett" litteratur som dette, men ble litt skuffet, synes Rapsgubbene var hakket bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R