Borgerkrig i Kina i mellomkrigstiden er rammen om denne historien hvor vi følger en gjeng unge kommunister i kamper mot både det sittende styret, og Chang Kai Checks Kuomindang, som i utgangspunktet er deres allierte, men som snur fort når de begynner å få makt. Dette er likevel bare rammen om historien, for dette er ingen historisk roman, men en roman om mennesker. Vi dras inn i forviklede kjærlighetsforhold med sjalusi og kompliserte følelser. Vi møter personer som er oppslukte av sin kamp, og ikke ser annet, og vi får høre filosofiske betraktninger, bl.a. om hva som er menneskets lodd.

Ingen påskekrim akkurat, men dersom du ikke er redd for å begi deg på en vandring inn i menneskesjelens irrganger, kan den nok anbefales.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

alpakkaGladleserDolly DuckAlice NordliSiljeGroGro Anita MyrvangSynnøve H HoelBerit RReadninggirl20Lars MæhlumFrode Øglænd  MalminIngrid HilmerTine SundalHanne MidtsundCathrine Marie HansenLesevimsaAgnete M. HafskjoldAnne-Stine Ruud HusevågLilleviFru GranTheaAkima MontgomeryNorahBookiacBjørg L.Jarmo LarsenDemeterRisRosOgKlagingHarald KEileen BørresenLars Johann MiljeLailaTorill Elisabeth RevheimHilde H HelsethTanteMamieRolf IngemundsenRufsetufsaRandiMonica Carlsen