Jeg ble anbefalt denne boken, fordi språket til forfatteren vistnok skulle minne om språket til min favorittforfatter, Ingvar Ambjørnsen. Men der tror jeg at jeg må si meg uenig. Ambjørnsen har mer flyt, og humor som vertfall faller bedre i min smak. Men en kan jo nesten ikke sammenligne to forfatteres språk, for ingen vil jo noen sinne skrive likt uansett. Dessuten er jo boken oversatt, og bøker pleier vell som oftest å være best på orginalspråket?

Utover det, så synes jeg at den var litt langdryg, og ganske tung å komme seg gjennom. Tung som i at lesestoffet var trist og jævelig.

Men likevel så likte jeg boken nok til å gi den en 4. Kanskje mest fordi at jeg likte hovedkarakterene såpass godt. Stilige kvinner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin