Jeg ble anbefalt denne boken, fordi språket til forfatteren vistnok skulle minne om språket til min favorittforfatter, Ingvar Ambjørnsen. Men der tror jeg at jeg må si meg uenig. Ambjørnsen har mer flyt, og humor som vertfall faller bedre i min smak. Men en kan jo nesten ikke sammenligne to forfatteres språk, for ingen vil jo noen sinne skrive likt uansett. Dessuten er jo boken oversatt, og bøker pleier vell som oftest å være best på orginalspråket?

Utover det, så synes jeg at den var litt langdryg, og ganske tung å komme seg gjennom. Tung som i at lesestoffet var trist og jævelig.

Men likevel så likte jeg boken nok til å gi den en 4. Kanskje mest fordi at jeg likte hovedkarakterene såpass godt. Stilige kvinner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg  FrøysaaDinaJulie StensethRolf IngemundsenAnjaReadninggirl20ingar hToveCecilieMerethe SolstadHedvigEivind  VaksvikHarald KRandiAsveinDolly DuckMarit HåverstadLaila StenbrendenKristin F. JørgensenStjernekastIda  Gaarden SortlandTone Maria JonassenEster SCathrine PedersenKristofferHilde VrangsagenGrete AastorpMartine (@martineleser)IngunnJMonica CarlsenIngunn SSimen "Boktimmy" IngemundsenAnne Berit GrønbechArne SjønnesenLena Risvik PaulsenLilleviBeathe SolbergEllen E. MartolTanteMamieNina Solås