Nydelig historie om nok et trist kapittel i menneskenes historie!

Boka presenterer oss for de svarte hushjelpene med en passe blanding av humor og alvor, og boka blir en sann lesefornøyelse. Det er helt tragisk at dette faktisk har skjedd for ikke så lenge siden, men heldigvis er det meste over nå.

Boka er godt skrevet, og viser samtidig at hvis en bare vil, og tør, er det stor sjanse for å få til noe. Det er ikke alltid så mye som skal til for å starte noe stort noe! Det viser denne boka veldig godt.

Denne boka anbefales på det aller varmeste! Til alle som liker en god roman, en god spenningsbok, en rørende historie, en flott leseropplevelse.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg leser denne akkurat nå, og har kommet omtrent halvveis. For noen måneder siden leste jeg "Noen kjenner mitt navn" av Lawrence Hill om slavehandelen på 1700-tallet. En utrolig sterk og gripende historie. Jeg synes på mange måter at "Barnepiken" fungerer som en fortsettelse av denne. Trådene er trukket noen genereasjoner fremover, og man ser resultatet av det som startet med slavehandelen.

Selv om jeg altså ikke er ferdig ennå, så synes jeg også "Barnepiken" er en høyst lesverdig fortelling, interessant og viktig. For øvrig enig i at den også er morsom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne romanen leste jeg i påsken, og ble virkelig sugd inn i historiens drama. Men samtidig også inn i den grusomme realiteten at dette var slik det var, og mye verre også mange ganger.Godt verden har gått litt fremover noen plasser. Jeg anbefaler alle å lese denne boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ei herlig sommerbok det er vanskelig å legge fra seg :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjøpte boka i går, gleder meg til å sette igang etter din anmeldelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kos deg med boka , den er kjempebra. Kan begynne litt tregt men den tar seg opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har virkelig kost meg med boka,ja.Den har alt det jeg liker ved ei bok,flotte historier og historiske hendelser.Gir den en femmer,en god en.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal