Boken er forholdsvis grei, men en ting jeg savnet var en ordliste der alle faguttrykk ble forklart nærmere. Da jeg holdt på med Fonetikk og språkvitenskap måte jeg bruke flere bøker på en gang fordi alt ikke sto i en bok. Kan selvsagt være at de med mer studieerfaring fra universitetet vil ha mer glede av den en f.eks. en som kommer rett fra videregående. En annen ting jeg la merke til var at det iblant virket som boken bygget videre på at man skulle kunne en del fra før.

Men igjen kan det jo hende at det er jeg som har misforstått noe. Så kan det sikkert være en fordel å gå igjennom stoffet i boken sammen med en gruppe for å få inn det praktiske også. Min erfaring er at dette er en bok som kan være veldig tungvint å gå igjennom alene hvis man ikke har så mye erfaring med faget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl