En bra krim men den når ikke helt opp mot "Gutten med kofferten". Den skaper ikke helt det samme engasjementet og mangler litt av den nerven som jeg synes den forrige boken åpnet med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig i at den blekner i forhold til Gutten i kofferten. Passet greit som lettfordøyelig lektyre på reise og på stranden, men var ikke så veldig engasjerende og blir fort glemt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg. Jeg trodde denne skulle overgå "Gutten med kofferten", men den gang ei. Jeg hørte denne som lydbok, og likte ikke hun som leste den, så jeg er nok ganske farget av henne også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaEllen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete Gjessing