Jeg begynte på denne fordi jeg likte bøkene hans om den svært unge heksa Tiffany, men jeg vet denne boka er for voksne. Men jeg er jo voksen, og vel så det... Men denne her virket så i overkant tøysete og uten underliggende alvor under at jeg stoppet å lese den. Er det noen som har en god begrunnelse for å lese den ferdig? Og er det andre bøker av Pratchett som er mer som dem om Tiffany?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Liker alle jeg, bortsett fra de to første i Discworld-serien. Men jeg er også veldig glad i bøkene om disse heksene. Er kanskje litt sånn at du må bli kjent med karakterene først. Det hjelper ofte. Jeg syns ikke den første boka jeg leste om politifolkene var så morsom, men etter at jeg leste flere bøker om dem, ble det mye bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er vel en av de "minst gode" - jeg leste den ferdig kun fordi jeg alltid leser bøker ferdig når jeg først har begynt ;) Tiffany langt bedre!

Det er ellers utrolig mange bra Discworld-bøker, men jeg synes ingen av de om heksene er blant de beste... Mine favoritter er Sourcery, Thief of Time og den første - The Colour of Magic. (Min absolutte favorittbok gjennom tidene er forresten skrevet av ham og Neil Gaiman - Good Omens!)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg likte også Good Omens :)

Har lest noen i Discworldserien og det er litt opp og ned føler jeg. Enten så treffer han skikkelig eller så blir det litt fjås på en måte. Men er lenge siden jeg har lest noen nå da, så husker ikke hva de enkelte bøkene handler om lenger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete Gjessing