Rart i grunnen at ikke flere har den i samlingen sin, ser vi bare er 17 stk. Den er så velskrevet uten å overdrive noe som falt i smak. Jeg har noen ekstrautgaver av den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det var noe kjent med tittelen, og etter litt leting fant jeg den. Glemt å legge den inn, og lest den har jeg ikke. Da har jeg noe å se frem til skjønner jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den tror jeg du kommer til å like, så da er det bare å legge den i skal lese hylla di og vente til du er klar for den ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hjertelig takk! Jeg husket ikke at den eksisterte før jeg leste anmeldelsen din, og mente jeg hadde vært borti den. Jeg har oppdaga at jeg har mange bøker i hyllene som jeg hadde ignorert, hvis det ikke var for dere her inne. Nektar i et såld, liksom. Hvem henter den ned fra hylla?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore Halsa