Jeg syns boka var litt tung å komme i gang med. Mange personer og historier uten sammenheng... Det var vanskelig å vite hvilken av karakterene som sto i fokus, hvem som sa hva... i tillegg til at den er på nynorsk.

Men når jeg kom skikkelig i gang må jeg si at det er en nydelig bok! Jeg elsker karakterene! Absolutt en bok som jeg vil anbefale.

:)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Slik var den for meg og- litt tung i starten, jeg trodde den bare var trist. Så var det at det var lenge siden jeg hadde lest nynorsk... MEN da jeg kom igang oppdaget jeg at det var en av de beste bøkene jeg har lest!! Nydelig. Som en deilig konfekteske med masse smaker og overraskelser som jeg nøt til siste bokstav:)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo Larsen