Mulig jeg er litt eldre enn målgruppa, likte den ikke spesielt godt.. Ungdomsbok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Sammenlignet med mye annen litteratur skrevet for ungdom, vil jeg si at denne skiller seg ut positivt. Dog, jeg kan ikke si det samme om de to neste bøkene i serien, og om jeg skal sammenligne med det jeg har lest av litteratur der voksne er i målgruppen, blir for meg hele serien fort redusert til busslektyre fremfor noe jeg setter meg i sofaen for å kose meg med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, dette er jo en ungdomsbok, og den har slått veldig an i målgruppen. Jeg vet imidlertid mange voksne som også har latt seg begeistre, så den treffer nok et større publikum. Som ungdomsbok har jeg vurdert den høyt, men det er ikke en type litteratur jeg selv foretrekker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, synes ikke den var direkte dårlig, bare ikke fullt så bra som jeg hadde forventet... Synes den var lettlest da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.