Flere som er godt i gang med denne? Jeg har fullført bok 1 og er rimelig godt fornøyd så langt, men i et så ambisiøst verk vil selvsagt mye være avhengig av hvordan det hele veves sammen til slutt. Murakami ser i alle fall ikke ut til å ha mistet grepet om alternative virkeligheter.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Etter 150 sider må jeg si at dette er en typisk Murakami-mystisk bok som har akkurat det spesielle som gjør at man bare må lese videre! Herlig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er på 170 sider og jeg elsker at alt er så typisk Murakami <3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, nå har jeg fullført godt og vel 200 sider og må nok si at jeg er "hekta". Jeg har lest endel av Murakami tidligere, men dette er en fulltreffer. Skaff dere boken og kos dere!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har også nettopp fullført bok 1 og er enig med deg, er fornøyd med det jeg har lest hittil. Sitter nå med fler spørsmål enn svar så det skal bli spennende å se hva som skjer videre. Det eneste jeg har lyst til å trekke litt ned på er at det forekommer en del oversetterfeil, litt omstokking av ord bl.a.,kanskje litt slurv og hastverk fra oversetterens side.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Utrolig vakkert omslag - ref en annen tråd om hva det har å si. Har ikke lest den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøpte den i går! Har ikke kommet så langt enda, men jeg liker det jeg leser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har kjøpt boka! Den ligger her og venter. Har store forhåpninger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er bare på side 51, men godt fornøyd hittil. :-) Liker måten han tegner karakterene på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har vurdert å kjøpe den, men tror jeg venter til jeg ser hva du skriver om boken/ bøkene når du er ferdig. Håper på en fyldig bokanmeldelse;) Jeg likte Norwegian Wood godt, og den sier mange at ikke er blant hans beste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Akkurat det med hvilke bøker som er Murakamis beste ser ut til å være en kilde til betydelig debatt. Husker et foredrag på Litteraturhuset i Oslo hvor publikum ble spurt om hvilken bok som var deres favoritt. Da oppstod det et kakofoni av titler uten at man kom til noen enighet. Trekkoppfuglen og Kafka på stranden ble kanskje nevnt oftest, men de som elsket Trekkoppfuglen mislikte gjerne Kafka, og omvendt. Man får rett og slett lese og vurdere selv. (...og selv holder jeg en knapp på Trekkoppfuglen)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil