Herregud, for en bok! Rett og slett fantastisk. Fengende språk, geniale karakterer, handlingen er så spennende at det burde ikke vært mulig, og stemningen er alltid helt spesiell. Dessuten blir man alltid overrasket, det er umulig å forutse forfatterens neste trekk, virkelig.

Og så var det kjærlighetshistorien, da....trenger jeg å si noe mer enn at du må ha et hjerte av stein for å ikke bli rørt av den. Jeg sier bare: LES!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Du, jeg er så enig så enig... Er ikke helt ferdig med boken, men ikke mye igjen nå :) Overaskelses momentene er ikke få, heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolvikHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita Roen